Mesyuarat Pengurus Pasukan Dan Kontinjen Kejohanan Sukan Institusi Pengajian Tinggi Islam Malaysia (SUPTIM) Kali Ke-20

𝟭𝟳 𝗝𝗮𝗻𝘂𝗮𝗿𝗶 𝟮𝟬𝟮𝟰 | 𝗞𝘂𝗮𝗹𝗮 𝗞𝗲𝘁𝗶𝗹 - Pusat Sukan UniSHAMS telah mengendalikan Mesyuarat Pengurus Pasukan dan Kontinjen Kejohanan Sukan Institusi Pengajian Tinggi Islam Malaysia (SUPTIM) Kali Ke-20 yang berlangsung dengan jayanya di Dewan Serbaguna, Bangunan Canselori Tan Sri Ustaz Azizan Abdul Razak, UniSHAMS petang ini.

Satu sesi taklimat berkaitan pelaksanaan SUPTIM Kali Ke-20 telah diadakan dan disusuli dengan sesi cabutan undi bagi acara-acara yang terlibat, oleh wakil IPT yang hadir.

Bahang SUPTIM Kali Ke-20 kian terasa di kalangan kontinjen bertanding, menjelang kejohanan yang bakal berlangsung pada 11 hingga 14 Februari 2024.