Majlis Apresiasi Majlis Perwakilan Mahasiswa Sesi 2022/2023

๐Ÿญ ๐—๐—ฎ๐—ป๐˜‚๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฐ | ๐—ž๐˜‚๐—ฎ๐—น๐—ฎ ๐—ž๐—ฒ๐˜๐—ถ๐—น โ€“ Pusat Hal Ehwal Pelajar telah menganjurkan Majlis Apresiasi Majlis Perwakilan Mahasiswa (MPM) Sesi 2022/2023 yang diadakan di Bilik Serbaguna, Bangunan Canselori pagi ini.
    ย
    Majlis ini telah dihadiri oleh Yang Berbahagia Prof. Datoโ€™ Dr. Asmadi Mohamed Naim, Naib Canselor, Prof. Madya Dr. Muhammad Nasri Md. Hussain, Timbalan Naib Canselor Akademik & Antarabangsa, serta Dr. Rohani Desa, Timbalan Naib Canselor Hal Ehwal Pelajar & Alumni.
    ย
    Majlis Apresiasi ini bertujuan untuk menghargai jasa dan sumbangan barisan mantan MPM bagi sesi 2022/2023 yang telah menjalankan amanah serta tanggungjawab dengan sebaiknya.
    Biar Jasa Jadi Kenangan.