UniSHAMS Sertai Mesyuarat Agung Tahunan Asian Islamic Universities Association (Aiua) Kali Ke-13 & International Conference Islamic Universities (ICIS) 2023

Bandar Seri Bagawan, Brunei Darussalam, 27 Jun 2023 - Universiti Islam Antarabangsa Sultan Abdul Halim Mu'adzam Shah (UniSHAMS) telah menyertai Mesyuarat Agung Tahunan Asian Islamic Universities

Association (AIUA) Kali Ke-13 dan International Conference of Islamic Universities (ICIU) yang berlangsung dengan jayanya, bertempat di Hotel Empire, Bandar Seri Begawan, Brunei Darussalam pada 26 hingga 27 Jun 2023.

AIUA adalah persatuan berdaftar yang dianggotai oleh universiti Islam dari negara seperti Indonesia, Malaysia, Brunei, Thailand, Filipina dan Kemboja.

UniSHAMS telah diwakili oleh Timbalan Naib Canselor Hal Ehwal Akademik & Antarabangsa dan Pendaftar.