Kunjungan & Perbincangan Ketua Pegawai Eksekutif KIDU Bersama Naib Canselor UniSHAMS

Kuala Ketil, 1 Ogos 2023: Yang Berbahagia Naib Canselor Universiti Islam Antarabangsa Sultan Abdul Halim Mu’adzam Shah (UniSHAMS) berbesar hati menerima kunjungan delegasi Kolej Islam Darul Ulum (KIDU) yang diketuai oleh Ketua Pegawai Eksekutif, Ustaz Zawawi Haji Ahmad, Pendaftar, Ustaz Abdul Ghani Abdullah dan En. Muhammad Nor Syamil Omar.

Satu sesi perbincangan berkenaan peluang kerjasama strategik di antara kedua belah pihak turut diadakan, bertempat di Bilik Mesyuarat Utama, Bangunan Canselori Tan Sri Ustaz Azizan Abdul Razak. Hadir bersama pada sesi perbincangan tersebut adalah ahli Jawatankuasa Pengurusan Eksekutif dan pegawai UniSHAMS.