Kunjungan Hormat Delegasi Perbadanan Pembangunan Belia Pulau Pinang Ke UniSHAMS

Kuala Ketil, 13 April 2023 - UniSHAMS telah menerima kunjungan hormat delegasi Perbadanan Pembangunan Belia Pulau Pinang (PYDC). Delegasi tersebut diketuai oleh Dr. Gwee Sai Ling, Pengurus Besar, Nabella Ridhuan Lau, Eksekutif Program dan Arief Ferdaus Azmi, Eksekutif Komunikasi.

Satu sesi perbincangan di antara kedua belah pihak diadakan di Dewan Senat dan telah dipengerusikan oleh Timbalan Naib Canselor Hal Ehwal Pelajar & Alumni dan turut dihadiri oleh barisan ahli Jawatankuasa Pengurusan Eksekutif, Pengarah dan pegawai UniSHAMS.

Satu pertemuan di antara pihak PYDC dan Majlis Perwakilan Mahasiswa (MPM), Pengurusan Tertinggi Kelab & Persatuan serta wakil mahasiswa dari Pulau Pinang turut diadakan berkaitan peluang kolaborasi dan penyertaan program yang dianjurkan di bawah PYDC.