Global Money Week Financial Well-Being 2023 UniSHAMS - KWSP

| PRO UniSHAMS | Berita

Kuala Ketil, 22 Mac 2023 - YBhg. Naib Canselor telah menyempurnakan perasmian program Global Money Week Financial Well-Being 2023 UniSHAMS - KWSP yang telah diadakan di Dewan Tuanku Permaisuri Hajah Haminah, UniSHAMS.

Program anjuran bersama Pusat Pengajian & Penyelidikan Kewangan Islam (UniSHAMS CIFER), Pejabat Pendaftar, Kumpulan Wang Simpanan Pekerja (KWSP) Sungai Petani dan Financial Education Network telah dihadiri oleh mahasiswa dan staf UniSHAMS. Program ini memberi perkongsian berkaitan kesedaran terhadap jenayah kewangan dan kepentingan simpanan masa hadapan.

Turut hadir menjayakan program hari ini adalah wakil Bank Negara Malaysia Pulau Pinang iaitu Puan Hasjun Hashim, Encik Sabri Hamid, Pengurus Kanan KWSP Wilayah Utara dan staf KWSP Cawangan Sungai Petani.

Sempena kedatangan bulan Ramadan yang mulia, satu majlis ringkas pelancaran Program Ramadan Kareem, anjuran Pusat Hal Ehwal Pelajar, melalui Majlis Perwakilan Mahasiswa dan Permuafakatan Persatuan dan Kelab Pelajar UniSHAMS telah disempurnakan oleh YBhg. Naib Canselor, sambil diiringi Timbalan Naib Canselor Hal Ehwal Pelajar & Alumni.

Sustaining Knowledge Through Wisdom


Owned and Governed By:

Kedah Darul Aman
State Government

unishams-logo

Universiti Islam Antarabangsa Sultan Abdul Halim Mu'adzam Shah

جامعة السلطان عبد الحليم معظم شاه الإسلاميه العالمية

Formerly known as Kolej Universiti INSANIAH

Universiti Islam Antarabangsa
Sultan Abdul Halim Mu'adzam Shah
09300 Kuala Ketil
Kedah Darul Aman

Tel: +60 4415 5000
Fax: +60 4415 5050
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Follow Us

Privacy Policy | Disclaimer | Security Policy | This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

2022 © All rights reserved. Powered by BTM.