Minggu Keusahawanan Siswa 2023,UniSHAMS

Kuala Ketil, 3 Mei 2023 - Pengisian Program Citra UniSHAMS " Minggu Keusahawanan Siswa 2023,UniSHAMS”.

Di anggarkan  40 gerai dan seramai 500 peniaga di kalangan pelajar UniSHAMS telah menyertai program ini dan juga hadir berasama ialah Pihak Bank Rakyat Cawangan Sungai Petani bagi menyempurnakan penyerahan Mock Cheque  berjumlah RM60,000.00 yang akan diagihkan kepada peserta Program UniPRENEUR Bank Rakyat 3.0.

Pihak Pusat Hal Ehwal Pelajar merakamkan jutaan terima kasih kepada Y.Bhg. Naib Canselor, Prof Dr. Asmadi  Mohamed Naim, Timbalan Naib Canselor Hal Ehwal Pelajar & Alumni, Dr Rohani Binti Desa serta semua kakitangan dan juga pelajar yang hadir untuk memeriahkan program ini.

Semoga program seumpama ini dapat memeberi impak yang positif kepada pelajar untuk berminat dalam bidang keusahawanan dan pada masa yang sama dapat melahirkan graduan yang berpotensi bekerja dalam apa jua bidang..Good luck pelajar UniSHAMS.