BICARA KARYA SIRI KE-3

KUALA KETIL – Program Bicara Karya anjuran Jabatan Perpustakaan UniSHAMS telah berlangsung pada 23 Januari 2020 bertempat di Aras 1, Ruang Bacaan Jabatan Perpustakaan. Bicara Karya Siri Ke-3 bertajuk “Asas Simpankira Untuk Peniaga-Peniaga Kecil” merupakan hasil penulisan Dr. Sajiah binti Yakob, Pensyarah Kulliyyah Muamalat dan Sains Pengurusan, UniSHAMS.

Program tersebut telah membicarakan berkaitan Buku Asas Simpankira untuk Peniaga Kecil: Panduan bagi Perusahaan Kecil dan Sederhana (PKS) ini merupakan satu buku yang berkongsi mengenai perkara-perkara asas dalam ilmu-ilmu perniagaan yang telah disampaikan sendiri oleh Dr. Sajiah Yakob. Program ini telah dihadiri oleh kakitangan pentadbiran dan akademik serta mahasiswa/wi UniSHAMS.