PERBINCANGAN DI ANTARA UnISHAMS DAN YAYASAN ISLAM NEGERI KEDAH

ALOR SETAR Universiti Islam Antarabangsa Sultan Abdul HalimMu’adzam Shah (UniSHAMStelah mengadakansatusesiperbincanganbersama Yayasan IslamNegeri Kedah (YINK) yang berlangsung di Pejabat YINKAlorSetarpada 23 November 2020.

Pertemuan di antaraUniSHAMSdan YINK  adalah membincangkankerjasamadenganInstitut Al-Quran DarulAman (IQDARdalampembangunanakademik Pelajar di antarakeduabelahpihak.Sesiperbincangan yangtelahdipengerusikanoleh Dr Ahmad Fakaruddin FakhrurraziPengerusi YINK manakalamewakili UniSHAMS ialahNaibCanselor, Prof Dr ShamsulJamili Yeob turuthadirbersamaTimbalanNaibCanselor (Hal EhwalAkademik & Antarabangsa), Prof Madya Dr Wan Nazjmi Mohamed FisoldanTimbalanNaibCanselor (Hal EhwalPelajar & Alumni), Dr RohaniDesa Serta PegawaiKhasNaibCanselorEncikMohamadAizat Bokharidanpegawai-pegawai IQDAR.