Majlis Menandatangani Memorandum Persefahaman (MoU) Antara UniSHAMS dan IQDAR

KUALA KETIL, 17 Ogos 2022 – Telah berlangsungnya Majlis Menandatangani Persefahaman (MoU) antara Universiti Islam Antarabangsa Sultan Abdul Halim Mu’adzam Shah (UniSHAMS) dengan Institut Al-Quran Darul Aman (IQDAR) bertempat di Dewan Senat, UniSHAMS.

Mou yang di tandatangani oleh Prof. Dr Asmadi bin Mohamed Naim, selaku Naib Canselor UniSHAMS dan Syeikh Kadri bin  Abdul Hamid, selaku Ketua Pegawai Operasi IQDAR di harap dapat meralisasikan hasrat pelajar-pelajar lepasan IQDAR menyambung pengajian ke peringkat lebih tinggi khususnya di UniSHAMS.

Turut hadir delegasi dari IQDAR ialah Ustaz Dr. Ahmad Fakhuruddin Sheikh Fakkhurazi, Pengerusi Yayasan Islam Negeri Kedah (YINK), dan En. Mohd Zaki Bin Mokhtar, Ketua Pegawai Operasi Pembangunan.