Lawatan Jamiah Al-Wasatiah Al-Syari'yyah Lil Ulum Al-Islamiah Wa Al-Insaniyah, Hadramaut Yaman

Kuala Ketil, 8 Januari 2023 – Naib Canselor UniSHAMS telah menerima kunjungan daripada Jamiah Al-Wasatiah Al-Syari'yyah Lil Ulum Al-Islamiah Wa Al-Insaniyah, Hadramaut, Yaman.
    Delegasi daripada Yaman ini, diketuai oleh Habib Mazen Ebrahim Almusawa – Ketua Jabatan Fiqh Tahawwulat, Al-Wasatiah Al-Syar’iah University for Islamic & Humanitarian Sciences, Ustaz Muhammad Saeed Al-Adni – Mudir, Maahad Al Imam Al-Adni, Shah Alam. Turut hadir Dr Ahmad Fakhrurrazi bin Mohammed Zabidi, Pensyarah Pusat Kajian al-Quran dan al-Sunnah, Fakulti Pengajian Islam, UKM. Delegasi ini disambut oleh Pengurusan Tertinggi dan Dekan-Dekan Kulliyyah Pengajian Islam UniSHAMS.